Het behoud van kwaliteit en service in een ontspannen sfeer zijn gegarandeerd.
©  2020 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2020 All Rights Reserved

Bruiloft

Zoekt u een specialist voor uw bruidskapsel op uw trouwdag, wellicht kan ik je daarbij helpen. Bij Esmie’s Hairstyling kunt u terecht voor uw bruidskapsels, maar ook voor het haar van uw gasten. Uw haar wordt verzorgd bij u thuis, of op uw trouwlocatie, geheel naar wens. Lees verder > Bruidsarrangementen

Sudac Hair & beauty

Eindelijk mag ik het aankondigen, als educator bij Kadus Professional/ Sudac Hair & Beauty, ga ik een samenwerkings verband aan met POP Perfect on People. Een prachtig Nederlands merk. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken.

Haarkleuren

Jouw haar is belangrijk en je wilt het beste resultaat! Iedereen kan zijn haar kleuren, helaas valt het resultaat vaak tegen. Professioneel uw haren kleuren is niet voor niets een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Zonder kennis van de kleurenleer is de kans op mislukkingen groot. Wil je je haar professioneel laten kleuren? Maak dan nu een afspraak bij Esmie’s Hairstyling. Ik voorzien je niet alleen van een mooie haarkleur, maar adviseer je tevens ook hoe je jouw nieuwe haarkleur, zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Education

De kennis en de passie voor het kappersvak gecombineerd met de jarenlange ervaring als zelfstandige, wil ik graag delen met collega kappers. Als educator werk ik onder andere voor Kadus Professional en POP perfect on People Hier mag ik trainingen, webinars, shows en presentaties geven, in zowel salon’s, op beurzen als in het kappersonderwijs op verschillende MBO-scholen. Met als specialisatie;  Kleuren, balayages en opsteek-vlecht technieken. Lees verder >

Fotoshoots

Bent U opzoek naar een professionele hairstyliste die U kan bijstaan tijdens uw fotoshoot of modeshow? Esmie’s Hairstyling verzorgt uw haar op locatie en voorziet u van een schitterend kapsel afgestemd op uw haar en wensen. Tip: Vaak wordt er een dag van te voren gekozen voor een complete haarverzorging om de haren te kleuren en/of te knippen om zo een optimaal resultaat te behalen. Mail gerust voor meer informatie: 

Kapper op de werkplek

Voor U als werkgever heeft dit vele voordelen. - Werknemers hoeven geen extra verlof op te nemen. - Het personeel zal met regelmaat geknipt worden en voor U zaak representatief voor de dag komen. -  Dit concept is makkelijk te implementeren voor zowel U als werkgever als voor de werknemers.

Diensten

Zoekt u een kapper op locatie of bij u thuis? Esmie’s Hairstyling komt op afspraak bij u thuis, op de werkplek, of op uw trouwlocatie en levert diverse kappersdiensten. Voor specifieke behandelingen geef ik U graag vooraf een prijsindicatie, zo komt U achteraf niet voor een verrassing te staan.
ESMIE’S HAIRSTYLING
EDUCATION
Model: Angie Conjaerts-Haan Mua: Senona Bridal - Beauty Fotograaf: Robroek Photography