©  2020 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2020 All Rights Reserved
ESMIE’S HAIRSTYLING

Bruidsarrangementen

De bruidskapper.nim veniam eiusmod sint qui,

doempor

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je allermooist uitzien, maar waar begin je en waar moet je rekening mee houden. Als bruidskapper heb ik me gespecialiseerd in de mooiste opgestoken kapsels van krullen tot straighten. Wanneer je besluit dat ik jou op je trouwdag mag laten stralen, bespreken we tijdens het intake gesprek wat jouw stijl is, hoe jouw dag eruit gaat zien en welk kapsel het beste bij jou past. Daarna plannen we het proefkapsel in het liefst (+/- 6 weken van tevoren). Deze dag proberen we verschillende stijlen uit totdat je tevreden bent met het resultaat.
Model: Mayra Belle Visagie: Mayra BelleVisagie Hairstyling: Esmie’s Hairstyling

Vcat magna esse ad enim pari

Mijn doel is om zowel bij het proefkapsel als op jouw

trouwdag een eindresultaat neer te zetten waarvan jij

gaat stralen.

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie aanwezig ben, zodat we de dag in een ontspannen sfeer kunnen starten. TIp: De punten van de haren van te voren laten knippen en minimaal 1 tot 2 weken van te voren laten kleuren, aangevuld met een verzorgend treatment, laat jouw glanzen en er gezond uitzien!

Bruidsarrangement Basic  € 180,00

Intakegesprek (15min) Proefkapsel (90 min.) Bruidskapsel (60 min.)                                                                 

Bruidsarrangement plus € 200,00

Intakegesprek (15min.) Proefkapsel (90 min.) Bruidskapsel (60 min.)   1 x Gastenkapsel of bruidsmeisjes kapsel (30 min.)

Extra opties

Haaraccessoires & Haarverlenging, behoren tot de mogelijkheden. Voor haarverlenging/opvulling werk ik met clip-in systeem van Greathair & Balmain Complete Extension. Deze bevestigingen zijn onzichtbaar, zodat je eindeloos kunt variëren en creëren! ( Vraag gerust naar de mogelijkheden.)                                             Haaraccessoires zijn binnenkort via de webshop te bestellen!