ESMIE’S HAIRSTYLING
©  2020 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2020 All Rights Reserved
Coiffure Award 2020  “Toghether a passion for hair”

Coiffure Award 2020

Coiffure Award zet kappers aan tot inspirerend werk

Buchten, 1-11-2019  De voorbereidingen voor de Coiffure Award 2020 zijn al weer in volle gang.  De Coiffure Award is een jaarlijks prestigieus evenement voor kappers uit heel Nederland. Zij sturen foto’s in met hun visie op de haarmodetrends voor het komende jaar en een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op coupe, visagie, styling en fotografie. Deze belangrijke Awards worden op zondag 19 april 2020 voor de negenentwintigste keer uitgereikt tijdens een spetterende gala-avond. Ook Esmie’s Hairstyling uit Buchten doet dit jaar weer mee aan de Coiffure Award.

COIFFURE AWARD     Imagine Tomorrow’s Succes Today

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een OscarNominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. De Coiffure Award wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional en haar partners Coiffure Media en de ANKO en is open voor alle in Nederland werkzame kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in London door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bij de organisatie bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevent en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. De editie 2020 vindt plaats op zondag 19 april 2020 in Studio21 te Hilversum. Esmie’s Hairstyling doet dit jaar voor de 2de keer mee aan de Coiffure Award. Als 1 team van fotograaf, visagist en stylisten hebben we twee dagen lang en in totaal 24 uur keihard gewerkt  aan 2 prachtige collecties voor zowel de dames als de heren categorie. “Het was een hele onderneming, met het bedenken van onze creaties en het vinden van de juiste modellen en de locatie voor de fotoschoot, maar het levert uiteindelijk ook veel op voor mijzelf als kapper”, zegt Esmie’s Hairstyling. Lees hier mijn korte Blog >

Ons team 2020

Fotografie: IrenaRocks Fotografie Visagie: Dylan Zandkuil Stylist heren: Gents by Rene Stylist dames: Eveline Mode Hair by: Esmie Post/ Esmie’s Hairstyling Met dank aan de modellen en de catering!!!