ESMIE’S HAIRSTYLING
©  2020 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2020 All Rights Reserved
Om topkwaliteit te leveren maak ik uitsluitend gebruik van professionele kappersproducten.

Producten

We believe in beautifull hair.

Omdat ik u als vaste klant waardeer en hoop u ook de volgende keer weer te mogen voorzien van een frisse nieuwe look, heb ik speciaal voor u een aantal mooie actie's bedacht. Iedere maand kunnen deze actie’s verschillen. Professionele kwaliteitsproducten voor verzorging, styling en finish! Gezond en glanzend haar begint met de juiste producten. Om topkwaliteit te leveren maak ik uitsluitend gebruik van professionele kappersproducten. Alleen het beste is goed genoeg en daarom werk ik met Kadus Professional & POP Perfect on People.. Tevens heeft u de mogelijkheid om de POP en/of Kadus Professional producten ook voor thuisgebruik aan te schaffen.

POP Perfect On People OP Perfect On People                     

Het merk POP staat voor “Perfect on People” Een geheel nieuw merk van Nederlandse bodem met een mooi fris stijlvol jasje. Vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met heel veel passie ontwikkeld. POP is een prachtige nieuw ontwikkelde care en styling lijn. Een nieuw merk maar zeker niet voor iedereen. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken. * Affordable Luxury * Professionele producten van Nederlandse bodem * Haarverzorging en stylings producten * Parabenen vrij * Exclusief en betaalbaar.

Kadus Professional

Heerlijk ruikende producten van Kadus Professional bieden een voedende, vocht herstellende, stimulerende en verstevigde werking. Kadus Professional producten garanderen een verbeterde kleurbescherming met waxen en keratine en bieden een ware luxe salon ervaring. De demi permanente ammonia-vrije kleuring maken gebruik van de Vitaflection Microsphere Technologie om het haar een uitzonderlijke glans te geven. * Kadus Professional care, color & stylings collectie * Prestigieuze geuren, een puur genot voor onze zintuigen. * Producten van hoogwaardige kwaliteit. * Maximale verzorging voor gezond en glanzend haar..

Max Pro Hair

Zoek jij een professionele stijltang, krultang of föhn welke ook betaalbaar is? Dan stellen wij jou graag voor aan het Max Pro assortiment. Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools welke gewild zijn bij professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en biedt daarom alleen tools aan voorzien van titanium of keramiek. Verkrijgbaar bij Esmie’s Hairstyling!

De cadeaubon

Altijd leuk om te geven of te krijgen! Op zoek naar een leuk cadeau? Denk eens aan Esmie’s Hairstyling’s Cadeaubon! Het te besteden bedrag kunt U zelf bepalen.